banner est whatsapp

Les famílies d´Altsasu, el grup de suport a la Lola i Alerta Solidària seran a l´Arboç en una jornada antirepressiva

L'Arboç, 03/11/2021 20:08:29

La jornada se celebrarà aquest proper dissabte 6 de novembre a partir de les 10 del matí, a la plaça de la Figuera del Parc de Santa Llúcia de l´Arboç, amb la confecció i presentació del "Mural pels #10delBaixPenedès"


L'Ateneu Arbocenc organitza una (Jornada Antirepressiva al Baix Penedès), i segons manifesten, "amb l'objectiu d'obrir un debat al voltant de manca de llibertats i atacs a l'exercici dels drets fonamentals que es produeixen a l'estat espanyol". La jornada se celebrarà aquest proper dissabte 6 de novembre a partir de les 10 del matí, a la plaça de la Figuera del Parc de Santa Llúcia de l'Arboç, amb la confecció del "Mural pels #10delBaixPenedès"

La taula rodona comptarà amb la presència de familiars dels joves d'Altsasu, segons l'Ateneu "un cas molt conegut i exemplaritzant de la manca de drets davant els abusos policials i la complicitat de l'aparell mediàtic del règim". També intervindrà Carles Perdiguero, advocat d'Alerta Solidària, l'organització antirepressiva de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans, qui està assistint jurídicament el cas dels encausats pel tall del Pertús; familiars del grup de suport a la Lola López, presa política catalana; i persones encausades de l'Arboç i de la comarca, també pels talls del Pertús.

S'exposarà el marc comú de la repressió del règim del 78 arreu de l'estat espanyol, i es debatrà sobre les estratègies de resposta a la repressió. L'acte es durà a terme a les 12 h, al parc de Santa Llúcia, tot fent un vermut. En acabar hi haurà un dinar popular que requereix inscripció prèvia a l'enllaç: bit.ly/DinarAntiRepre

L'Ateneu Arbocenc també posa a la venda les samarretes de "L'Arboç antifeixista", que ja es poden reservar a ateneuarbocenc.wordpress.com

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat