banner est whatsapp

L´Arboç acollirà la Fira de l´Ocupació Juvenil del Baix Penedès el pròxim dijous 4 de novembre

L'Arboç, 28/10/2021 18:33:37

Està adreçada al jovent de la comarca inscrits en el Programa de Garantia Juvenil


L'Arboç serà la seu de la propera Fira de l'Ocupació del Baix Penedès el pròxim dijous 4 de novembre de 9 del matí a 2 de la tarda, a la Sala Polivalent Municipal del Carrer Nord 15. La fira està adreçada a persones joves inscrites al Programa de Garantia Juvenil. Els participants es podran reunir amb diferents empreses, serveis d'ocupació de la comarca del Baix Penedès, a més de la realització de diferents tallers.

Tots els joves interessats a participar-hi s'han d'inscriure prèviament entrant a la pàgina web de la Cambra de Comerç de Tarragona: https://www.cambratgn.com o a l'enllaç: https://bit.ly/3pDnfn2

El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea que pretén facilitar l'accés dels joves al mercat de treball. Està dirigida a joves en cerca d'ocupació que no es trobin en situació d'estudiar o formar-se, ni treballant per compte propi o aliena, i vulguin aconseguir la seva inserció plena al mercat laboral.

Programa de la Fira de l´Ocupació Juvenil del Baix Penedès

9:15 h. Presentació de la Fira, a càrrec de Joan Aregio, conseller de Formació de la Cambra de Tarragona, Joan Sans Freixas, alcalde de l'Ajuntament de l'Arboç i president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Alfons Ribas, regidor de Promoció Econòmica Ajuntament de l'Arboç, i Marc Palau, conseller Joventut del Consell Comarcal del Baix Penedès.

9:30 h. Taller: "Volem el teu perfil competent", per a conèixer les competències que demanen les empreses del Baix Penedès i compartir eines per treballar-les. Anirà a càrrec de Susana Muñiz, directora de l'oficina Adecco del Vendrell, i Raquel Izquierdo, directora regional del servei Adecco.

10:30 h. Pausa cafè i visita estands.

11:30 h. Conferència: "El sector empresarial al Baix Penedès", a càrrec de Laia Tomás, de DHL, Pere Galimany i Bea Cano, H&T Presspart, Cristina Díez, ID Logístics, Dani Vallès, del restaurant 101 Bocatas, Núria Rovira, de la Xarxa Santa Tecla, i Toni Vallejos, de Leroy Merlin.

12:15 h. Taller: Posa't en "Modo brillo", per a treballar l'autoestima i l'automotivació a la recerca de feina

13:45 h. Tancament jornada

La Fira de l'Ocupació Juvenil del Baix Penedès compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat