banner est whatsapp

El Ball de Bastons de l´Arboç participa en la 46a Trobada Nacional i 1r Congrés Internacional de Catalunya

L'Arboç, 28/10/2021 18:14:36

Es va celebrar a Salou el passat dissabte 23 d´octubre. L´Arboç acollirà la 47a Trobada el pròxim any 2022


El passat dissabte 23 d'octubre el Ball de Bastons de l'Arboç va actuar a Salou en la 46a Trobada Nacional de Ball de Bastons de Catalunya, enguany emmarcada en el 1r Congrés Internacional de Ball de Bastons. Aquesta novetat incloïa diversos actes programats al llarg de quatre dies.

Aquesta trobada ha batut el rècord de colles participants amb en total de 82, a part de les catalanes també n'hi havia arribades des de diferents punts de la península Ibèrica, com ara Portugal, Euskal Herria, Cantàbria o Andorra.

Després de la trobada virtual que es va celebrar el passat 2020 enmig de la pandèmia, i amb epicentre a la Giralda de l'Arboç, la d'aquest any s'ha pogut realitzar en una situació sanitària ja més normalitzada però mantenint encara unes mínimes restriccions.

Al final dels parlaments en una plaça al passeig marítim de la localitat, s'anunciava que la Trobada següent se celebrarà a l'Arboç, tal com estava previst abans de l'arribada de la pandèmia, ja que estava previst fer-la l'any 2020 amb motiu del 250è aniversari de la primera referència escrita de la colla arbocenca.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat