banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç tornen a aixecar castells per l´Enramada després de dos anys d´aturada

L'Arboç, 26/10/2021 18:40:45

Var fer un pilar de 4 de salutació, un 3d6, un 4d6 i acabant l´actuació amb un pilar de 4 aixecat per sota


Aquest passat divendres dia 22 d'octubre i després de dos anys sense fer castells, a part dels pilars de la passada Festa Major, els Minyons van actuar a l'Arboç en la 8a Mostra de l'Enramada davant d'un nombrós públic assistent que va gaudir de l'enogastronomia i cultura popular arbocenca i penedesenca. Van sortir amb un pilar de 4 de salutació, un 3d6 i 4d6, acabant amb un pilar de 4 per sota.

Els Minyons de l'Arboç han afrontat una nova tornada a les places, amb molta il·lusió i havent renovat completament el seu local d'assaig per fer-lo més acollidor, social i modern.

El cap de colla, Joan Inglada, valorava molt positivament l'esforç d'aixecar castells després de l'aturada per la pandèmia i destacava les ganes que té la colla de tornar a tenir el nivell desitjat. Inglada ha reformat completament l'equip tècnic de canalla, un equip amb molta experiència encapçalat per Josep Maria Vera, antic ex cap de colla, juntament amb altres membres de l'entitat amb moltes ganes d'ensenyar. També cal destacar que els Minyons tenen cinc noves incorporacions al pom de dalt; Paula, Carla, Ivet, Marina i Gabi.

La colla continuarà assajant per encarar amb garanties el pròxim l'any i preparar la propera i última sortida d'enguany que serà per la Fira de Sant Llúcia a l'Arboç el diumenge 12 de desembre. La primera de 2022 serà per les Decennals de Valls.

Els Minyons de l'Arboç assagen al local que té la colla a Can Freixas, al carrer de l'hospital, els dimecres a les 8 del vespre per la canalla i el divendres a les 10 de la nit l'assaig general, on tothom que ho desitgi pot apropar-se per tenir un primer contacte amb els castells, i si els agrada, incorporar-se a la colla que els rebrà amb els braços oberts com a nous membres.

Peu de foto: Tres de sis, primer castell post pandèmia. (Foto: Eduard Kemperman)

#arboç #larboç #radiolarboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #radiobaixpenedes #Penedès #Penedes #BaixPenedès #BaixPenedes #castellers #castelleres #Decennals2022 #MinyonsdelArboç

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat