banner est whatsapp

L´Arboç presenta un ampli programa de la 8a L´Enramada i de la 1a Mostra de Col·leccionisme de Playmobil i Lego

L'Arboç, 15/10/2021 10:27:05

Les dues mostres compartiran protagonisme, i la durada s´amplia a tres dies després de l´èxit de la darrera edició de l´Enramada de 2019, amb la voluntat de tornar a la normalitat


Ahir dijous 14 d'octubre a les 12 del migdia, es va presentar en roda de premsa a l'Auditori Municipal el programa d'actes de la 8a Mostra Enogastronòmica de l'Enramada i de la 1a Mostra de Col·leccionisme de Playmobil i Lego, a càrrec de l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, i del regidor de turisme i promoció econòmica, Alfons Ribas.

Durant els tres dies que durarà la Mostra de l'Enramada de l'Arboç divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 d'octubre, com a novetat també se celebrarà la 1a Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego a l'espai adjacent per tal d'oferir una gran oferta enogastronòmica i cultural durant tot el cap de setmana. Aquesta edició comptarà amb un gran nombre d'estands de productors i elaboradors de proximitat. En total seran 18 estands entre forners que elaboraran les seves coques enramades, i també de cellerers i productors ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi o cava.

La xerrada inaugural que donarà el tret de sortida de la Mostra anirà a càrrec d'Oriol Pons, propietari del Grup Cal Jafre i ambaixador de la gastronomia i el turisme del Baix Penedès. Enguany, també comptarà amb diversos showcookings i tastos. El divendres 22 d'octubre, un cop finalitzada la inauguració, el xef Jordi Martínez juntament amb l'Oriol Pons ens cuinarà una proposta anomenada "abans i després de la coca enramada". L'endemà, el xef calafellenc Jordi Guillem, finalista a cuiner de l'any 2014, farà una proposta de coca enramada experimental.

Abans, el mateix dissabte al migdia, Aníbal Bonino i Lluís Montes proposaran un pastís de formatge de gorgonzola i praliné de nous. Dissabte i diumenge també es faran tastos i maridatges un amb els Vins de la Finca Mas Perdut, i un tast a cegues amb Jaume Raventós, empresari i comunicador penedesenc.

Una altra activitat destacada serà una caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes que es realitzarà el diumenge al matí. I no podem passar per alt el vessant més cultural amb diversos concerts per amenitzar la vetllada amb grups com The Jazz Attack, Havaneres amb el Grup Xaloc, o la presentació del nou disc de Pemi Rovirosa i els Invictes.

1a Mostra de Col·leccionisme de Playmobil i Lego.

La VIII Mostra de l'Enramada compartirà espai i protagonisme amb la 1 Mostra de Col·leccionisme de Playmobil i Lego. Hi haurà més de 800 m² d'exposició. Des de l'Ajuntament es repartiran tiquets perquè tots els nens i nenes de l'Arboç puguin entrar gratuïtament a la Mostra Playmobil i Lego. A més, tots els nens que ho desitgin podran participar el concurs infantil de diorames Playmobil i Lego. Per al públic en general, el preu serà d'1 euro per accedir al recinte de la Mostra Playmobil Lego.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat