banner est whatsapp

L´Arboç organitza el Concurs de Fotografia d´Instagram de la Mostra de Col·leccionisme Playmobil i Lego

L'Arboç, 14/10/2021 18:08:18

Per participar-hi caldrà de penjar 3 fotografies a Instagram, 2 de les quals han de ser fetes en aparadors de comerços arbocencs amb els hashtags: #playmobillarboç #legolarboç #lenramada


Des d'avui dijous molts comerços arbocencs i alguns edificis públics mostren figures gegants de Playmobil o diorames de Lego als seus aparadors com a col·laboració promocional amb 1a Mostra de Col·leccionisme Playmobil i Lego que se celebrarà a l'Arboç els dies 22, 23, i 24 d'octubre a l'interior del Poliesportiu, just al costat d'on se celebrarà la 8a Mostra de l'Enramada.
 
Esplay.cat amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç convoca el Concurs de Fotografia d'Instagram de la Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego. Participar-hi és molt fàcil; només cal penjar les fotografies i etiquetar-les amb els hashtags: #playmobillarboç #legolarboç #lenramada. S'ha de participar amb un mínim de 3 fotografies, de les quals 2 han de ser d'aparadors de comerços arbocencs.
 
Tots els participants del concurs que vagin a la Mostra de Col·leccionisme, al poliesportiu municipal, rebran un regal i se'ls prendran les dades de contacte per entrar en el sorteig de lots de productes Playmobil, Lego i Cavall Fort.
 
Aquest concurs és una iniciativa de l'Ajuntament de l'Arboç amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local durant la 8a Mostra de l'Enramada i els dies previs. Per això s'han repartit 25 figures gegants que trobareu en diferents comerços que ho van sol·licitar.
 
#arboç #radiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #enoturisme #turisme #Catalunya #turismefamiliar #turismeCatalunya #enoturismePenedes #PenedesTurisme #TurismePenedes #enoturisme

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat