banner est whatsapp

Sortida de tardor dels Minyons de l´Arboç aquest proper diumenge 17 d´octubre

L'Arboç, 13/10/2021 10:20:52

Se sortirà de la plaça de la Badalota a les 9 del matí i el destí serà el pèlag i la Cova Gran de Lletger, a Sant Jaume dels Domenys. Per a confirmar l´assistència cal contactar amb el telèfon 616531139, preferentment per whatsapp.


Els Minyons de l'Arboç organitzen una caminada popular de tardor per aquest diumenge 17 d'octubre. El recorregut serà de nivell bàsic a través de les vinyes penedesenques, amb un recorregut aproximat de 14 km entre anada i tornada. Se sortirà de la plaça de la Badalota a les 9 del matí i el destí serà el pèlag i la cova gran de Lletger, a Sant Jaume dels Domenys.

La caminada estarà oberta a tothom i hi haurà un pica-pica de cortesia quan s'arribi al pèlag. Es recomana un calçat adequat i dur aigua per hidratar-se durant la caminada. També es demana dur mascareta per utilitzar-la com a mínim quan no es pugui mantenir la distància de seguretat d'1,5 metres. Per a confirmar l'assistència a la caminada de tardor cal contactar amb el telèfon 616531139, preferentment per whatsapp.

Aquesta caminada arriba en un moment en la que colla està totalment immersa en la represa de l'activitat, fent assajos dimecres a les 8 per la canalla i divendres a les 10 per a tothom. Als Minyons els esperen dues actuacions molt esperades per endavant. Aquestes seran per la 8a Mostra Enogastronòmica de L'Enramada el divendres 22 d'octubre a les 9 del vespre i per la Fira de Santa Llúcia del mes de desembre.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat