banner est whatsapp

300 Alumnes dels instituts de l´Arboç, la Bisbal i Cunit participen en una activitat de prevenció de riscos en la conducció

L'Arboç, 07/10/2021 18:10:14

És una activitat organitzada des de l´Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès


Fins a 300 alumnes dels 14 als 18 anys dels instituts de l'Arboç, la Bisbal i Cunit han participat durant el matí d'avui dijous 7 d'octubre en l'activitat educativa "Canvi de marxa", i que s'ha celebrat a la Sala Polivalent de l'Arboç. Aquesta activitat té per objectiu de conscienciar els joves sobre les causes i conseqüències dels accidents de trànsit, i sobretot, fomentar conductes responsables i d'autoprotecció en aquest tram d'edat.

L'activitat ha consistit en la representació d'una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca i truca a l'altra i li explica la situació. Durant el seu relat s'intercalen vídeos informatius i també testimonis reals dels cossos d'emergència que s'ocupen de la gestió més immediata de l'accident, així com de víctimes i familiars. El relat pretén incidir en les noves generacions educant-les en la prevenció de la sinistralitat i l'adquisició de conductes que els protegeixin dels perills a la via pública i que els facin responsables.

A l'acte hi han participat Joan Sans, alcalde de l'Arboç i president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Jaume Casañas, alcalde de Cunit i vicepresident del Consell, el regidor de joventut de l'Ajuntament de l'Arboç Miguel Ángel del Río conjuntament amb altres regidors de la comarca i el conseller comarcal de Joventut Marc Palau.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat