banner est whatsapp

L´Arboç posa en marxa ´Bon dia´, un nou servei d´atenció a la gent de la vila major de 75 anys

L'Arboç, 07/10/2021 10:25:58

Compta amb la col·laboració del CAP de l´Arboç, el Consell Comarcal del Baix Penedès, i Càritas Parroquial de l´Arboç juntament amb Càritas Diocesana de Tarragona


Foto: Reunió d'aquest dimecres a l'Auditori Municipal de l'Arboç (Font: Ajuntament de l'Arboç)

L'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració del Centre d'Atenció Primària CAP de l'Arboç, l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès, i Càritas Parroquial de l'Arboç juntament amb Càritas Diocesana de Tarragona, posa en marxa aquest mes d'octubre un nou servei d'atenció a la gent major de 75 anys del municipi per vetllar pel seu benestar. Ahir es va fer la presentació d'aquest servei amb la participació de totes les institucions implicades.

Aquest servei anomenat "Bon dia" serà totalment gratuït, i consistirà en el fet que totes les persones interessades rebran com a mínim una trucada a la setmana per vetllar pel seu benestar; preguntar com es troben, realitzar algun recordatori en cas necessari, i garantir a través del servei que la persona que s'està trucant es troba bé. Aquest servei serà realitzat per persones voluntàries que han rebut formació específica i continuada per desenvolupar la tasca satisfactòriament.

Des de l'Ajuntament de l'Arboç s'impulsa aquest projecte arran de les necessitats socials i d'atenció detectades durant la pandèmia en aquest col·lectiu, que agraïa molt l'ajuda i acompanyament durant els mesos més durs del confinament. Des de la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Arboç destaquen la importància del contacte social de totes les persones: "sentir-se acompanyat és important i dona qualitat de vida sempre, amb confinament o sense".

Des de la regidoria de Serveis Socials informen que a totes les persones majors de 75 anys se'ls ha enviat una carta a totes les llars informant d'aquest servei i que ben aviat rebran una trucada d'un voluntari i s'avaluarà de manera personalitzada cada situació per determinar la freqüència de la trucada telefònica.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat