banner est whatsapp

L´Arboç organitza nous tallers gratuïts adreçats a vilatans i vilatanes majors de 65 anys

L'Arboç, 06/10/2021 10:10:52

Es tracta d´un curs d´entrenament de la memòria i un altre d´eines i utilitats del telèfon mòbil. Es realitzarà a l´Escola Camp Joliu, i comptarà amb un servei de transport també gratuït. Les inscripcions ja són obertes a la Casa de Cultura, al carrer Major 37.


La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració de l'Escola Camp Joliu, organitza dos nous cursos per a persones majors de 65 anys. Des de l'Ajuntament de l'Arboç tenen constància de les conseqüències nefastes de la pandèmia de la Covid-19 pel que respecta a la manca de socialització i a la solitud en persones grans, fets que poden derivar en un deteriorament de salut. Amb l'objectiu d'ajudar a la socialització d'aquest col·lectiu, i col·laborant amb els serveis educatius i l'equip de psicòlegs de l'Escola Camp Joliu, s'ofereixen dos nous cursos i tallers gratuïts per a les persones majors de 65 anys.

El primer és un curs d'entrenament de la memòria. Es realitzarà els dijous de 10 h a 11 h i de 16:30 h a 17:30 h a l'Escola Camp Joliu, amb un servei transport gratuït d'anada i tornada des de l'Arboç . En aquest taller, els participants aprendran a entrenar la ment per pal·liar la pèrdua de memòria associada a la vellesa, a millorar la seva orientació, i a activar una mica més la seva ment. El segon curs es tracta d'un taller per aprendre a treure més profit del telèfon mòbil, les xarxes socials i les aplicacions més populars. Es realitzarà a l'Escola Camp joliu els dimarts de 16:30 a 17:30 h.

Els dos cursos es duran a terme a l'Escola Camp Joliu del 2 de novembre al 16 de juny de 2022. Per tal de facilitar la participació es realitzarà el servei de transport gratuït d'anada i tornada a tots els participants. Tots els cursos són gratuïts i per inscriure's cal anar a la Casa de Cultura del Carrer Major, número 37.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat