banner est whatsapp

L´Enramada de l´Arboç acollirà la 1a Mostra de Col·leccionisme Playmobil i Lego, compartint dates i espai firal

L'Arboç, 29/09/2021 10:08:22

Se celebrarà al Poliesportiu Municipal els dies 22, 23 i 24 d´octubre i comptarà amb més de 800 m² d´exposició


Després de conèixer els dies de celebració de la 8a Mostra de l'Enramada de l'Arboç, divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 d'octubre, l'Ajuntament ha anunciat que l'Enramada compartirà protagonisme amb la 1a Mostra de Col·leccionisme Playmobil i Lego, i que es farà a l'interior del Poliesportiu, just al costat d'on se celebrarà la Mostra de l'Enramada.

Des de la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica s'ha pres aquesta decisió pel fet que les dues mostres són totalment complementàries l'una amb l'altre, facilitant als visitants el tast de les coques i el gaudi amb els espectaculars diorames de Playmobil i de Lego.

La Mostra de col·leccionisme Playmobil i Lego comptarà amb més de 800 m² d'exposició, més de 10 diorames gegants i en total, més de 20.000 peces. Durant tot el cap de setmana, hi haurà un espai de Ludoteca, un Taller de pintura, Inflables i concursos entre els participants.

Es podrà visitar el divendres 22 de 18 a 23 h, dissabte 23 d'11 a 23 h i diumenge 24 d'11 a 19 h. Per accedir a la Mostra de col·leccionisme Playmobil i Lego caldrà pagar 1 €,  i automàticament s'entrarà en el sorteig d'un regal Playmobil.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat