banner est whatsapp

La vuitena l´Enramada de l´Arboç se celebrarà el cap de setmana del 22 al 24 d´octubre

L'Arboç, 24/09/2021 19:11:50

La mostra enogastronòmica torna amb força i amb moltes novetats, després que el passat 2020 s´anul·lés per la pandèmia


L'Ajuntament de l'Arboç acaba d'anunciar que el cap de setmana del 22 al 24 d'octubre se celebrarà la vuitena edició de la Mostra Enogastronòmica de l'Enramada. A causa de les mesures sanitàries vigents, la coneguda i popular mostra de la coca enramada del Penedès canvia d'ubicació i se celebrarà a la zona exterior al voltant del Poliesportiu Municipal, en un indret ampli i ben airejat que permet el compliment de tots els requeriments de seguretat sanitària.

Enguany, i com a novetat, s'ampliarà la durada de la Mostra fins al diumenge a les 4 de la tarda, per tal de facilitar als visitants que ho vulguin s'hi puguin quedar a dinar. Aquesta edició comptarà amb un gran nombre d'estands de forners que elaboraran les seves coques enramades, i també d'estands de bodegues i productors ideals per acompanyar aquest preuat àpat amb un bon vi.

Enguany, també comptarem amb showcookings en directe, tastos i els millors expositors de productes de proximitat de la comarca, a més del vessant més cultural amb concerts per amenitzar la vetllada i una caminada popular.

Així doncs, del divendres 22 d'octubre a partir de les 6 de la tarda fins al diumenge 24 d'octubre la zona del poliesportiu municipal de l'Arboç esdevindrà un pol d'atracció enogastronòmic i cultural per a totes les famílies del Penedès.

Pròximament l'Ajuntament anirà anunciant tots els detalls i sorpreses que oferirà la vuitena edició de l'Enramada.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat