banner est whatsapp

Nou curs a l´Arboç per a l´obtenció del carnet de manipulador d´aliments

L'Arboç, 01/09/2021 10:57:13

Subvencionada íntegrament per l´Ajuntament de l´Arboç, la formació es realitzarà el dimarts 21 de setembre de 16 h a 20 h, i està reservat a empadronats i empadronades majors de 18 anys i en situació d´atur.


L'Ajuntament de l'Arboç durà a terme un nou curs en manipulació d'aliments, serveis de menjar preparat i venda de matèries primeres, adreçat a persones empadronades a l'Arboç, majors de divuit anys i en situació actual d'atur.

La documentació requerida per apuntar-se és: el DNI, el full justificant que s'està a l'atur i un volant d'empadronament a l'Arboç. Aquesta formació es durà a terme el 21 de setembre de 2021 de 16:00 h a 20:00 h a l'Auditori Municipal del Carrer Major, núm. 37.

L'objectiu de la formació és el de preparar els participants en la manipulació d'aliments, serveis de menjar preparat i la venda de matèries primeres en compliment de la legislació vigent respecte la manipulació higiènica dels aliments recollit en el Reglament 852/2004.

Aquest curs està limitat a un total de 15 participants. Tots els interessats en apuntar-se o sol·licitar informació, cal que truquin al 977 167 179, per a sol·licitar cita i aportar la documentació necessària al SOM (Servei d'Ocupació Municipal). Aquesta actuació està subvencionada al 100% per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat