banner est whatsapp

Els Minyons de l´Arboç celebren la seva assemblea general de 2020 ajornada per la pandèmia

L'Arboç, 18/08/2021 10:52:16

La colla castellera presentarà la remodelació, decoració i millora general del seu local d´assaig durant aquesta Festa Major. Entre les moltes millores hi destaca un espectacular mural amb l´skyline de l´Arboç, on a més del perfil dels edificis més emblemàtics de la Vila també hi apareixen les entitats reconegudes com a elements festius patrimonials d´interès nacional


El passat dissabte 14 d'agost els Minyons de l'Arboç van celebrar l'assemblea general 2020, ja que aquesta havia estat ajornada el passat mes de febrer a causa de la pandèmia. Amb convocatòria a les cinc de la tarda, l'assemblea va començar a 1/4 de 6 amb una trentena d'assistents. Es van repassar i votar diferents punts com ara l'aprovació dels balanços econòmics 2020 i l'acceptació de nous socis protectors. Tant el president com el cap de colla van fer balanç de la temporada i les perspectives de futur, que podríem qualificar de moderadament optimistes.

El més destacable de tot va ser una primera part de la important reforma i modernització del local de la colla, situat en l'històric edifici de Cal Freixes. L'aturada forçosa ha estat aprofitada per la junta per adequar l'equipament amb moderns equips tècnics de so i projecció, així com una neteja i redisseny de les parets. S'ha redissenyat l'interior amb nous quadres i records que han convertit el local en un petit museu; s'ha instal·lat un mural amb l'skyline de l'Arboç on a més del perfil dels edificis més emblemàtics també hi apareixen les entitats reconegudes com a elements festius patrimonials d'interès nacional (pendent d'inaugurar aquesta Festa Major), i s'ha adequat i implementat l'espai per a la canalla, amb nous jocs i mobiliari. Pròximament també s'abordarà una reforma de la xarxa de seguretat.

Pel que fa a l'apartat tècnic, cal destacar la molt bona represa dels assajos amb unes sensacions positives dins les limitacions marcades per al moment que vivim. El balanç de la passada temporada és evidentment nul, però sembla que la resposta de la colla per al futur està garantida amb, fins i tot, nous membres i socis protectors i amb una assistència als assajos superior a l'esperada, que s'ha hagut de regular per seguir estrictament les mesures de seguretat sanitària vigents. La junta tècnica ha estat parcialment renovada a l'espera de l'anhelat retorn a la plena activitat.

Tots els punts del dia es van aprovar per majoria absoluta. Potser només cal destacar la renovació del càrrec de defensor del minyó (que fins ara ostentava l'actual president de la colla, el Laureà Inglada), al qual ara va optar, sense oposició de cap assistent, el minyó Salvador Montserrat, membre sense cap càrrec a les juntes tècnica o administrativa actuals.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat