banner est whatsapp

La 7a edició de ´l´Arboç es mou!´ ha comptat amb un centenar de participants

L'Arboç, 16/08/2021 20:48:34

Des de l´Ajuntament fan un balanç molt positiu d´aquest programa esportiu en un any de tornada a la "normalitat" però marcat per les restriccions Covid-19


La 7a edició del programa esportiu "l'Arboç es mou!" ha finalitzat amb la participació d'un centenar de persones en les diferents activitats esportives programades durant el mes de juliol per l'Ajuntament. Des del consistori en fan una valoració molt positiva, més enllà de les xifres de participants, per la predisposició dels arbocencs i arbocenques a gaudir de l'esport malgrat les restriccions sanitàries que s'han aplicat a totes les activitats.

Cal destacar el gran èxit de la nova activitat de Teles i acrobàcies aèries dirigit per les arbocenques Paula Vidal i Carla Miguel, d'Espai Valors, que va tenir una gran acceptació entre els nens i nenes.

Miguel Ángel del Río, regidor d'Esports, Joventut i Lleure, encarregada de l'organització del programa d'activitats, destaca que ha estat un any de tornada a la normalitat després que l'any passat, tot i que no es va anul·lar completament el programa esportiu, només es van dur a terme 3 activitats, gairebé de manera simbòlica. "Aquest any, ha estat l'any de tornada a la normalitat, i la gent ha respost, responsablement i complint les mesures sanitàries, però gaudint de les activitats esportives ofertes des de l'Ajuntament, i esperem que l'any vinent es puguin recuperar també les activitats esportives col·lectives que aquest any s'han pogut oferir a causa de les restriccions".

"L'Arboç es mou!", ofereix un programa d'activitats esportives amb l'objectiu d'incentivar la pràctica de l'esport i la vida saludable comptant amb professionals del municipi i les entitats esportives locals. La 7a edició ha tingut una durada de quatre setmanes, del 5 al 30 de juliol i ha inclòs una variada oferta com pàdel infantil, tir amb arc, tallers de nutrició, jocs d'aigua, ioga, meditació, pàdel per a joves, pilates o caminades, a més de l'exitós taller de teles i acrobàcies aèries per nens i nenes de 6 a 10 anys i d'11 a 14 anys.

"L'Arboç es Mou" és un programa ideat, organitzat i finançat per l'Ajuntament de l'Arboç. El consistori arbocenc ha mostrat la seva satisfacció per l'èxit assolit, especialment en les activitats infantils, i ha agraït a tots els participants el compromís mostrat amb la pràctica de l'esport, la vida saludable i la solidaritat.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat