banner est whatsapp

El Centre de l´Arboç acollirà dues representacions de la Mostra Nacional Itinera de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

L'Arboç, 13/08/2021 10:59:15

El 5 de setembre "La Bête", a càrrec de la companyia Teatre pels Descosits, i el 12 de setembre "Refugiats", a càrrec de El Cercle de Valldoreix


El pròxim mes de setembre el Teatre del Centre Parroquial de l'Arboç acollirà dues sessions teatrals de la Mostra Nacional Itinera de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, patrocinada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Així doncs, el diumenge 5 de setembre, a les 7 de la tarda, el grup "Teatre pels Descosits" de Barcelona representarà l'obra "La Bête"(La bèstia). A la "La Bête"(La bèstia), la sumptuosa cort francesa del segle XVII és l'escenari de la rivalitat entre dos actors, l'elegant i mesurat Élomire, director de la companyia del Príncep Conti, i l'esbojarrat Valère, un artista de carrer satíric i descarat. L'un i l'altre representen dues maneres d'entendre l'ofici teatral, un enfrontament que dona peu a diàlegs incisius i rèpliques tan ràpides com enginyoses. Escrita íntegrament en vers, La Bête de David Hirson va suposar una autèntica revolució a Broadway i al West End.

El diumenge 12 de setembre, a les 7 de la tarda, el grup de teatre El Cercle de Valldoreix, posarà en escena l'obra "Refugiats". Hi ha refugiats per conflictes bèl·lics, fam, canvi climàtic... i quan ja no s'hi pot fer res, també deuen haver-hi refugiats de si mateixos, com la solitud que viu una parella que, escollida a l'atzar, reflecteix la desolació d'un món distòpic que ens amenaça. No cal que vingui ningú a salvar-los, ja no hi són.

Val a dir que demà dissabte 14 d'agost començarà la venda anticipada d'entrades numerades a la Papereria Montserrat, al carrer Hospital núm. 20 de l'Arboç, i seguint les normes del PROCICAT, l'aforament màxim serà de 140 localitats. El preu de l'entrada per a cada obra de teatre és de 5 euros, un preu reduït gràcies al patrocini de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

La mostra compta amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc, que s'encarrega de la venda d'entrades, la logística, la il·luminació i el so.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat