banner est whatsapp

Durant els mesos de juliol i agost l´Arboç ha gaudit de 14 actes culturals gratuïts

L'Arboç, 12/08/2021 10:44:46

L´Ajuntament ha fet una valoració molt positiva de la participació ciutadana i la finalitat de fer valdre la cultura, un dels sectors més afectats durant la pandèmia


L'Ajuntament de l'Arboç ha fet una valoració molt positiva dels 14 actes culturals i gratuïts organitzats des de la corporació municipal durant els mesos de juliol i agost en diferents espais de la vila. 12 dels catorze actes han estat en divendres o dissabte ,en el marc del cicle "Dona'm Cultura l'Arboç" que ha comptat amb la participació de grups musicals de primer ordre, havaneres, espectacles i un monologuista. A més, s'han realitzat en diferents ubicacions que han servit per fer valdre espais poc habituals per a celebrar-hi concerts. A més, també s'han fet dues sessions de cinema a la fresca pel jovent que han tingut una bona resposta per part dels joves.

Des de l'Ajuntament destaquen la resposta dels arbocencs i arbocenques que han participat en tots els actes gaudint d'una bona estona a la fresca. També es fa valdre la voluntat d'ajudar al sector cultural, un dels més damnificats a causa de la pandèmia de la Covid-19, i reivindicar que la cultura és segura, respectant escrupolosament i en tot moment les mesures sanitàries vigents per evitar contagis.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat