banner est whatsapp

Pepet i Marieta i Paco Enlaluna, actuacions de l´últim cap de setmana del ´Dona´m Cultura l´Arboç

L'Arboç, 05/08/2021 10:50:51

Avui dijous 5 d´agost se celebrarà el concert del grup Havaneres Balandra suspès el passat dissabte a causa de la tempesta


Arriba el darrer cap de setmana del "Dona'm cultura l'Arboç", i aquest ens portarà el concert de "Pepet i Marieta" demà divendres 6 d'agost a partir de les 9 de la nit, a la plaça de Catalunya. Pepet i Marieta és un grup format per músics de banda i banda del riu Sénia. L'estiu de 2014, el grup treu a la llum el seu millor èxit, «Corre l'estiu», la cançó de l'estiu de TV3.

Pepet i Marieta presenten una proposta musical i festiva que beu de les músiques populars de món per vestir unes lletres crítiques i descarades i iròniques. Rumba, jota, bolero, ska ... Tot estil és vàlid per a aquesta formació de set músics que l'arma amb la seva fórmula de música, teatre i saber fer quotidià i que pretenen la participació dels espectadors.

I l'endemà dissabte 7 d'agost, a partir de les 9 de la nit, a la Rambla Ball de Diables, gaudirem del show musical de Paco Enlaluna.

Fran Ortega, "Paco Enlaluna", va editar el seu primer disc l'any 2003. A partir d'aleshores, la combinació de la qualitat musical i textual, unida a una gran experiència com a showman, li han valgut una estabilitat professional basada en l'èxit del seu directe. Ens presentarà l'espectacle "Bohemios de Etiqueta", on hi recopila els temes més populars dels seus quatre discs, agrupant-los sota dos ritmes bàsics: el swing i la rumba. L'espectacle compta, a més, amb dos ingredients diferenciadors d'altres propostes musicals: la seva habilitat per a la comèdia i una constant actitud de showman que sedueix el públic des del primer moment.

Recordem que avui dijous dia 5 d'agost, a les 9 de la nit la Plaça Catalunya, es farà el concert del Grup Havaneres Balandra que es va suspendre el passat dissabte a causa de la pluja.

Amb el nom de "Dona'm Cultura l'Arboç", durant sis caps de setmana s'han dut a terme diferents espectacles els divendres i dissabtes al vespre en diferents llocs de la vila per gaudir en família i per a totes les edats. Organitzats per l'Ajuntament de l'Arboç, tots els espectacles són gratuïts i es realitzen seguint la normativa sanitària contra la Covid-19 vigent.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat