banner est whatsapp

CatRock en família i Havaneres Balandra, aquest cap de setmana al ´Dona´m Cultura l´Arboç´

L'Arboç, 28/07/2021 10:23:07

Aquest divendres concert per gaudir en família amb CatRock a la Rambla Ball de Diables a partir de les 7 de la tarda, i l´endemà dissabte música marinera i de taverna a partir de les 9 de la nit a la Plaça Catalunya, amb el grup Havaneres Balandra


Després del cap de setmana passat amb propostes musicals per als joves amb rock actual i rap compromès, el cinquè cap de setmana del "Dona'm Cultura l'Arboç" arriba aquest divendres i dissabte amb noves propostes per gaudir en família. Aquest divendres 30 de juliol en horari familiar a partir de les 7 de la tarda a la Rambla Ball de Diables actuarà el grup CatRock en família que ens presentarà el concert-espectacle Lolo, on ets?: una experiència ideal per a compartir bones cançons en directe (Els Pets, Lax'n'busto, Txarango, La Trinca, Dr. Prats, Sau...), seguint una bonica història, un conte per als més petits de la casa. S'acompanyen de moltes sorpreses durant l'actuació. Ideal per gaudir amb tota la família.

I el dissabte 31 de juliol, a partir de les 9 de la nit ens endinsarem en un viatge musical amb el grup reusenc "Havaneres Balandra" que ens portarà a fer un repàs a la música marinera i de taverna tradicional amb els clàssics del món mariner com: Ortega Monasterio, Ricard Viladesau, Carlos Cano, Antònia Vilàs..., incorporant però al repertori havaneres, rumbes i valsos de nova creació i autors com Txarango, Lax'n Busto o Patxi Andion entre altres sorpreses.

Amb el nom de "Dona'm Cultura l'Arboç", durant sis caps de setmana es duran a terme diferents espectacles els divendres i dissabtes al vespre en diferents llocs de la vila per gaudir en família i per a totes les edats.

Tots els espectacles són gratuïts i es realitzen seguint la normativa sanitària contra la Covid-19 vigent.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat