banner est whatsapp

L´Arboç programa dues nits gratuïtes de cinema d´estiu a la fresca per als joves

L'Arboç, 26/07/2021 11:37:47

El pròxim divendres 30 de juliol a les 10 de la nit es projectarà "Dragon Ball Super: Broly", i el divendres 6 d´agost a la mateixa hora "Campeones", a la pista exterior de la Sala Polivalent


L'Ajuntament de l'Arboç ha preparat dues nits de cinema a la fresca gratuït per als joves amb dues pel·lícules: "Dragon Ball Super: Broly" per a majors de 7 anys i "Campeones" per a majors de 10 anys.

Les projeccions es faran a la pista exterior de la Sala Polivalent (carrer del Nord, al costat de la Rambla Ball de Bastons), i a partir de les 10 de la nit. La nit del pròxim divendres 30 de juliol es projectarà "Dragon Ball Super: Broly", una pel·lícula d'animació japonesa d'arts marcials i d'acció. És el vintè film de la sèrie Bola de Drac, amb guió del creador original del conegut, Akira Toriyama, i és apte per a majors de 7 anys.

La segona nit de projecció serà el divendres 6 d'agost, a la mateixa ubicació i també a les 10 de la nit, amb la pel·lícula "Campeones", per a majors de 10 anys. Campeones és una original comèdia dramàtica del 2018 dirigida per Javier Fesser, en la qual el protagonista, un entrenador d'elit de bàsquet caigut en desgràcia, descobreix tot el que pot aprendre d'esportistes principiants discapacitats en agafar les regnes, a contracor i obligat, de l'equip "los amigos".

Aquesta és una activitat gratuïta per a tothom organitzada per l'Ajuntament de l'Arboç. Aquesta activitat es realitzarà seguint estrictament el protocol sanitari vigent establert per les autoritats sanitàries.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat