banner est whatsapp

Música d´autor al ´Dona´m Cultura l´Arboç´ amb les actuacions de Dantuvi amb la Canalla i Miquel del Roig

L'Arboç, 15/07/2021 10:45:10

Dantuvi actuarà aquest divendres 16 de juliol a les 19 h a la Rambla Ball de Diables i l´endemà dissabte ho farà Miquel del Roig a partir de les 21 h a la plaça de Catalunya


El tercer cap de setmana del cicle de concerts i espectacles "Dona'm Cultura l'Arboç" arriba fort amb la música d'autor com a fil conductor. Comptarà amb les actuacions del cantautor ebrenc Miquel del Roig i Dantuvi amb la Canalla. Aquest divendres 16 de juliol a les 19 h a la Rambla Ball de Bastons, gaudirem amb "Dantuvi amb la Canalla" un grup amb cançons pròpies i d'altres molt típiques que ben segur faran ballar els més xics de la casa. "Dantuvi amb la Canalla" és un espectacle adreçat als infants on, a més d'escoltar i ballar cançons i danses tradicionals com el "Sol solet" o "En Joan Petit", podran viure i gaudir d'un espectacle conduït al compàs del Ventilador de la Rumba Catalana. Un espectacle incomparable, per a totes les edats i ple d'interacció i bona energia.

I l'endemà dissabte 17 de juliol l'espectacle continuarà a partir de les 21h a la plaça de Catalunya amb Miquel del Roig, un cantautor genuí i irrepetible que cada temporada realitza més de 100 concerts per tot Catalunya, compartint molts cops cartell amb els principals noms del moment. Un fenomen amb totes les lletres, capaç d'enfilar-se tot sol a un gran escenari com el del Canet Rock, amb l'únic acompanyament de la seva guitarra, i connectar immediatament amb les més de 20.000 persones congregades allí. De ben segur que ens farà passar una bona estona.

Amb el nom de "Dona'm Cultura l'Arboç", durant sis caps de setmana es duran a terme diferents espectacles els divendres i dissabtes al vespre en diferents llocs de la vila per gaudir en família i per a totes les edats. Podeu veure el cartell sencer del cicle amb els artistes i grups que actuaran, les ubicacions i els horaris.

Tots els espectacles seran gratuïts i es realitzaran seguint la normativa sanitària contra la Covid-19 vigent. Organitza l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat