banner est whatsapp

14 guanyadors a la campanya comercial ´Compra i descobreix Catalunya´ de l´Arboç

L'Arboç, 13/07/2021 10:56:35

Impulsada per l´Ajuntament de l´Arboç, aquest pròxim dissabte a les 12h a la Casa de Cultura es farà entrega dels premis


La Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç ha impulsat, per vuitè any consecutiu, la ja tradicional campanya comercial. L'Arboç ha participat com a municipi adherit, a la 11a Campanya Comercial "Compra i descobreix Catalunya", juntament amb 31 poblacions adherides a la Xarxa de Barris Antics amb Projecte amb el suport pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

La principal novetat d'aquesta vuitena edició de la campanya és que, per primera vegada, hi ha pogut participar la totalitat del sector comercial de la vila, inclosos els bars i restaurants. Aquesta campanya s'ha dut a terme durant tot el mes de juny i ha comptat amb una participació massiva per part dels establiments comercials. En concret hi han participat 87 establiments, que suposen més del 94% del sector comercial de l'Arboç.

En total, el teixit comercial arbocenc ha repartit més de 25.000 butlletes entre els seus clients, que han valorat molt positivament la iniciativa. El passat divendres 9 de juliol a les 12.30 h, es va realitzar el sorteig en un programa en directe als estudis de Ràdio L'Arboç, que va comptar amb la presència del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, el jutge de Pau accidental de l'Arboç, Sr. Ramon Vallverdú, i el tècnic de Turisme Municipal, Sr. Sergi Sedó.

El valor total dels premis ha ascendit a 3.803 euros, que es corresponen a 3.203 euros d'experiències als municipis organitzadors, i a 600 euros en Arbocetes. El nom dels guanyadors es pot consultar a la Casa de Cultura i en el cartell adjunt. Aquest dissabte 17 de juliol a les 12h tindrà lloc a la Casa de Cultura, a porta tancada per les mesures anticovid, un petit acte de lliurament dels premis a tots els agraciats que comptarà amb la presència de l'alcalde de l'Arboç, Sr. Joan Sans i del regidor de Turisme i Promoció econòmica, Sr. Alfons Ribas.

Font: Redacció

Resultat del sorteig. Noms dels guanyadors
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat