banner est whatsapp

Versions per Xics i Dantuvi Trio, actuacions d´aquest cap de setmana del cicle ´Dona´m Cultura l´Arboç´

L'Arboç, 07/07/2021 12:11:39

Aqiest divendres a les 7 de la tarda a la plaça de Catalunya, i dissabte a partir de les 9 de la nit a la Rambla Ball de Diables, amb la millor Rumba Catalana en directe


🥁🎹🎺🎸 El cicle de concerts i espectacles "Dona'm Cultura l'Arboç" continua aquest cap de setmana amb dues actuacions més. Aquest divendres 9 de juliol a les 7 de la tarda, a la plaça de Catalunya, els petits de casa podran gaudir amb el grup "Versions per Xics". Un grup de versions que fa un espectacle musical dirigit al públic familiar. Amb una posada en escena teatral, "Versions per Xics" fa un repàs de les principals cançons que escolten actualment els nens, nenes i el públic familiar en general.
 
L'endemà dissabte 10 de juliol, l'espectacle continuarà a partir de les 9 de la nit la rambla Ball de Diables, amb la música de "Dantuvi Trio", un grup que ens oferirà un espectacle basat en un recull de cançons i versions populars de la Rumba Catalana. També sorprendran el públic amb versions atrevides d'altres gèneres i estils diversos des del pop-rock fins al reggaeton més actual. Un espectacle amè i divertit amb una forta descàrrega d'emocions i energia que no deixarà indiferent a ningú.
 
Amb el nom de "Dona'm Cultura l'Arboç", durant sis caps de setmana es duran a terme diferents espectacles els divendres i dissabtes al vespre en diferents llocs de la vila per gaudir en família i per a totes les edats. Podeu veure el cartell sencer del cicle amb els artistes i grups que actuaran, les ubicacions i els horaris.
 
Organitzat per l'Ajuntament, tots els espectacles del cicle són gratuïts i es realitzaran seguint la normativa sanitària vigent contra la Covid-19.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #estiu2021 #donamculturalarboç

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat