banner est whatsapp

Tornen els banys nocturns a la piscina municipal d´estiu de l´Arboç

L'Arboç, 02/07/2021 19:46:29

Tots els dijous i els dissabtes de 10 a 12 de la nit. Començaran a partir de demà dissabte 3 de juliol i fins al 14 d´agost


Després de la bona acollida que va tenir aquesta iniciativa en anys anteriors, l'Ajuntament de l'Arboç i l'empresa Inacua l'Arboç, que gestiona les instal·lacions municipals de la piscina, ofereixen novament la possibilitat de gaudir de "Banys Nocturns" tots els dijous i els dissabtes a partir de demà dissabte 3 de juliol i fins al 14 d'agost a la piscina d'estiu de l'Arboç. Des de les 10 de la nit i fins a la mitjanit es podrà prendre un bany, i a més, el servei de bar de la terrassa també estarà obert.

Caldrà seguir en tot moment la normativa sanitària vigent. L'aforament serà limitat i es recomana fer reserva prèvia al 633 936 244.

Aquesta activitat té un cost de 2 euros per tothom siguin nens o adults a partir de 4 anys. Aquesta actuació està prevista dins les activitats del Pla Local de Joventut i és una iniciativa de la Regidoria de Joventut i Lleure de l'Ajuntament amb la col·laboració del Xiri Arbocenc.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat