banner est whatsapp

L´Arboç presenta ´Dona´m Cultura´, un cicle d´espectacles a l´aire lliure els caps de setmana de juliol i agost

L'Arboç, 01/07/2021 10:37:00

"Dona´m Cultura" començarà demà divendres 2 de juliol a les 9 de la nit, amb l´actuació de l´humorista Guillem Estadella. El dissabte 3 de juliol a la mateixa serà el torn de la cantautora Maria Jacobs


Les regidories de Cultura i Festes i Joventut i Lleure de l'Ajuntament de l'Arboç posen en marxa un nou cicle de concerts i espectacles per als caps de setmana de juliol i agost fins a la Festa Major. El cicle s'anomena "Dona'm Cultura", on es duran a terme espectacles variats els divendres i dissabtes a la nit en diferents localitzacions de l'Arboç.

El primer espectacle serà demà divendres 2 de juliol, a la recentment remodelada Rambla Gener, amb el monòleg del showman baix penedesenc Guillem Estadella. Guillem Estadella va començar al món de la comunicació amb 15 anys a Ràdio Cunit, la ràdio del seu poble. Allí va descobrir que la seva passió era comunicar i fer riure alhora. Amb 18 anys va fer el seu primer monòleg i al cap de poc va participar i guanyar l'edició del concurs de monòlegs, 'Líjar Sonríe', a Almeria. El seu talent radiofònic ha passat per diferents emissores com SER Catalunya, Digital Hits FM, Onda Cero, RAC1 i durant 3 anys ha estat el reporter del 'Fricandó Matiner', el Morning de RAC105.

L'endemà dissabte dia 3 de juliol, també a la Rambla Gener, gaudirem amb el concert de Maria Jacobs, una cantautora vallenca de només 21 anys que ja de ben petita va demostrar el seu idil·li amb la música tocant diversos instruments. Actualment està de gira promocionant el seu segon disc anomenat Invisible i està emmarcat dintre un estil pop-country. En aquesta ocasió Maria Jacobs ve en format trio amb Joan Manetas i Gerard Fort i oferiran un concert de versions i cançons pròpies de l'últim treball "Invisible". Tot gira al voltant del country-pop electrònic fent una fusió d'estils al directe.

L'Ajuntament de l'Arboç anunciarà pròximament el cartell sencer de tot el cicle. Tots els espectacles seran gratuïts i es realitzaran seguint la normativa contra la Covid-19 vigent.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat