banner est whatsapp

La VII edició de L´ARBOÇ ES MOU! se celebrarà del 5 al 30 de juliol

L'Arboç, 30/06/2021 10:33:20

Hi haurà 10 activitats esportives diferents, aquest any amb la novetat del taller d´acrobàcies i teles aèries. Inscripcions obertes a la Casa de Cultura.


Del 5 al 30 de juliol de 2021 es durà a terme la VII edició de "l'Arboç es mou" amb un calendari ple d'activitats esportives i solidàries per a totes les edats que es duran a terme en diferents punts de la Vila.

Després de l'èxit obtingut en les darreres edicions fins al 2019, i les limitacions per causes sanitàries de l'edició del 2020, la regidoria de Joventut, Esports i Lleure de l'Ajuntament de l'Arboç repeteix l'experiència d'oferir a la ciutadania un programa d'activitats esportives amb l'objectiu d'incentivar la pràctica de l'esport i la vida saludable, comptant amb professionals del municipi i les entitats esportives municipals.

Les activitats programades són molt variades i tothom en trobarà alguna o més d'una que pugui practicar i satisfer les seves expectatives. Pàdel infantil, tir amb arc, tallers de nutrició, jocs d'aigua, ioga, meditació, pàdel per a joves, pilates o caminades. A més, aquest any, com a novetat es realitzarà un taller d'acrobàcies i teles aèries per nens i nenes de 6 a 10 anys i d'11 a 14 anys, al Poliesportiu Municipal.

Cal destacar el vessant solidari de "L'Arboç es Mou". El preu de la inscripció és de 5 euros per cada activitat, un preu simbòlic per facilitar l'accés a l'esport a tothom. Recordem que tots els ingressos aniran destinats íntegrament a l'organització de la V Cursa contra el Càncer programada a l'Arboç pel diumenge 3 d'octubre de 2021. Les inscripcions ja es poden formalitzar al Punt d'Informació Juvenil de la Casa de Cultura. Per a més informació cal adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil o bé trucar al 977 67 06 21.

"L'Arboç es Mou" és un programa ideat, organitzat i finançat per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

Programa activitats
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat