banner est whatsapp

El Club de Futbol Base l´Arboç organitza el 8è Campus d´Estiu

L'Arboç, 09/06/2021 20:10:33

Començarà el 28 de juny i fins al 30 de juliol, i està adreçat a nens i nenes dels 5 als 15 anys


El Club de Futbol Base de l'Arboç organitza la 8a edició del seu Campus d'Estiu que tindrà lloc del 28 de juny i fins al 30 de juliol, de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 2 de la tarda. El campus està adreçat a nens i nenes des dels 5 als 15 anys, i comptarà amb moltes activitats; tecnificació de futbol i porters amb el mètode "Coerver", piscina i jocs d'aigua amb visites a Aqualeon i Illa Fantasia , activitats a la natura, jocs populars , pàdel, esports alternatius com el golf o la vela, i moltes més sorpreses que han preparat els organitzadors. L'acollida de 8:30 a 9:00 h és gratuïta, i també comptarà amb roba d'equipació exclusiva del campus.

Les activitats esportives del campus aniran a càrrec de professionals titulats i comptarà amb totes les mesures de seguretat i higièniques vigents.

Per inscripcions en línia accediu a l'enllaç del formulari a: https://bit.ly/2RC1a9K . També les podeu fer presencialment al Cap de Futbol Municipal de l'Arboç, a l'avinguda Tarragona 100. Per a més informació podeu contactar via WhatsApp al 653 858 277 o al 654 613 482, o per correu electrònic jalvaro2@xtec.es / adrianobayona@gmail.com

El 8è Campus d'Estiu del Club de Futbol Base l'Arboç compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç, del Consell Esportiu del Baix Penedès, Tif Publicitat, Sailing Center Costa Daurada i l'Associació Esportiva de l'Institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat