banner est whatsapp

L´Arboç ja disposa d´un BICIBOX, un espai d´aparcament segur per a bicicletes

L'Arboç, 08/06/2021 10:27:26

Per a ser usuari del servei caldrà donar-se d´alta a la Casa de Cultura a partir del dilluns 14 de juny, i per utilitzar-lo s´ha d´instal·lar l´aplicació "Pverde" al telèfon mòbil


La Regidoria de mobilitat de l'Ajuntament de l'Arboç posa en marxa el primer Bicibox a la vila, un servei d'aparcament segur per a bicicletes a l'estació de la Renfe, i que té per objectiu promoure la mobilitat amb vehicles no contaminants i a la vegada oferir als usuaris una opció segura per guardar les bicicletes quan agafin el tren. Aquest primer mòdul comptarà amb 5 places disponibles.

Per utilitzar el Bicibox caldrà donar-se d'alta d'aquest servei a la Casa de Cultura, al carrer Major 37, a partir del pròxim dilluns 14 de juny. Tindrà un cost anual de 5 €, i per fer-ne ús i poder deixar o agafar la bicicleta caldrà tenir un telèfon mòbil amb l'app "Pverde" instal·lada.

El regidor de mobilitat, Adrià Molina, explica que l'Ajuntament aposta per promoure una mobilitat a la vila amb vehicles no contaminants: "la situació de l'estació respecte al centre de la vila fa que sigui ideal l'ús de la bicicleta per desplaçar-s'hi". A més, des de l'Ajuntament avancen que si el servei de Bicibox té una bona acceptació estudiaran ampliar-lo.

Aquest projecte ha tingut un cost de 6.866,75 € i ha estat cofinançat a través del Projecte de Pla de Barris.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat