banner est whatsapp

Els bars i restaurants de l´Arboç participaran en la campanya comercial d´estiu

L'Arboç, 01/06/2021 10:32:05

La campanya "Compra al barri i descobreix Catalunya" comença avui dimarts 1 de juny i durarà tot el mes. Hi participaran més de 80 comerços de la Vila. A més l´Ajuntament aportarà 600€ addicionals en "arbocetes" per fer compres als comerços que se sumaran als premis de la campanya. Cal recordar que participar en aquesta campanya no té cap cost pels comerços


Ahir dilluns al matí es va presentar en roda de premsa a l'Auditori Municipal la campanya de dinamització comercial de l'Arboç que enguany tindrà una important novetat a la nostra vila, la participació de bars i restaurants, fet que ampliarà encara més el ventall de comerços en la campanya amb un total de més de 80.

Aquesta campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial, abans anomenada "BARRIS ANTICS, COMPRA I GUANYA", ara passa a dir-se "COMPRA AL BARRI I DESCOBREIX CATALUNYA". Està organitzada per la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES, i enguany torna a les seves dates habituals del mes de juny. Cal recordar que participar en aquesta campanya no té cap cost per als comerços.

A més, a part dels premis habituals d'estades i experiències en diferents pobles de Catalunya, l'Ajuntament de l'Arboç aportarà 600 € en vals de compra en arbocetes per a consumir als comerços de l'Arboç. Amb aquesta aportació, l'Ajuntament vol reforçar el comerç de proximitat i les compres a la vila augmentant significativament el valor dels premis que es poden aconseguir en fer una compra a qualsevol comerç de l'Arboç.

Així, durant aquest mes de juny, les persones que facin una compra a qualsevol dels establiments de venda al detall, bars i restaurants de l'Arboç obtindran una butlleta participativa que hauran d'omplir i dipositar en una urna al mateix establiment per poder optar al sorteig dels premis. Tots els establiments adherits estaran convenientment identificats amb un cartell promocional. Es podran guanyar 1056 experiències per conèixer altres poblacions de Catalunya com visites culturals, nits d'hotel, estades gastronòmiques, etc., aportats per cadascun dels municipis participants.

En aquesta campanya, que serà l'onzena edició, hi prendran part 32 poblacions. La campanya COMPRA I GUANYA és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions. Aquesta iniciativa, que s'emmarca dins el projecte del Pla de Barris al nucli antic, té com a objectiu potenciar el comerç de proximitat i alhora donar a conèixer el nucli antic dels diferents municipis participants, amb la qual cosa es combinen comerç, turisme i cultura.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat