banner est whatsapp

L´Arboç organitza de nou el Campus Esportiu Municipal d´Estiu

L'Arboç, 25/05/2021 10:04:33

Tindrà lloc a l´Escola Sant Julià i a les instal·lacions esportives municipals del 28 de juny fins al 13 d´agost. Les inscripcions s´obren demà dimecres 26 de maig i fins al 18 de juny, i les places són limitades


L'Ajuntament de l'Arboç organitza novament un Campus Esportiu Municipal per aquest estiu 2021 dirigit a nens i nenes de 3 a 14 anys, amb activitats esportives d'iniciació, activitats de medi natural i tallers de treballs manuals . El preu de la inscripció serà de 40 € la setmana i 72 € dues setmanes pels nens i nenes de l'Arboç, i de 60 € la setmana i 104 € les dues setmanes pels nens i nenes de fora de l'Arboç. Les places seran limitades i es complirà amb tota la normativa sanitària contra la Covid-19. El període per inscriure's s'iniciarà demà dimecres 26 de maig i finalitzarà el 18 de juny. El dia 15 de juny a les 19:00 h es farà una reunió amb els pares per explicar el funcionament del campus i totes les mesures de seguretat i higiene que se seguiran.

Per inscriure's, caldrà emplenar un full d'inscripció, aportar la documentació requerida i enviar-ho per correu electrònic al: pij@arbocenc.cat o bé portar-ho presencialment a la Casa de Cultura. Finalment, caldrà fer el pagament a la mateixa Casa de Cultura o per transferència bancària.

Enguany, el campus esportiu tindrà una durada de 7 setmanes, començant el dilluns 28 de juny i fins al 13 d'agost. Es realitzarà a l'Escola Sant Julià i a les instal·lacions esportives municipals. Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 670 621.

El Campus Esportiu està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració del Consell Esportiu del Baix Penedès.



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat