banner est whatsapp

El duo Tela Marinera actuarà a l´Arboç aquest dissabte i diumenge 22 i 23 de maig

L'Arboç, 18/05/2021 12:59:55

L´espectacle "7 anys al circ" és un recull de números acrobàtics del seu històric d´actuacions, alguns d´inèdits i mai vistos a la nostra Vila


El duo arbocenc "Tela Marinera" torna a l'escenari del teatre El Centre de l'Arboç aquest dissabte 22 i diumenge 23 de maig a les 7 de la tarda, on presentaran l'espectacle "7 anys de circ", un recull de números acrobàtics, algun d'inèdits mai vistos a la nostra Vila, de l'històric d'actuacions de la parella formada per l'Edgar Ràfols i la Gisela Angrill. Les entrades ja són a la venda a la Papereria Montserrat del carrer de l'Hospital 20 de l'Arboç, amb un preu de 10€ per unitat. L'aforament del El Centre estarà limitat i se seguiran totes les mesures sanitàries de seguretat vigents.

Tela Marinera es crea de manera autodidàctica el 22 de maig de 2014, arran del seu primer número aeri amb teles al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. Després de la seva estrena decideixen crear la companyia de circ i seguir treballant en nous espectacles i disciplines diferents, formant i creixent a través d'actuar en festes majors de la comarca, fires i festivals de carrer, tot això de manera amateur i com a hobby.

El 2015 decideixen ampliar la seva formació rebent classes en diferents escoles. És a partir d'aquí quan es plantegen fer del hobby la seva professió, dedicant-se fins al dia d'avui a viure de la seva gran passió, el circ. Han actuat per circs de prestigi a França, Israel, Anglaterra, Holanda Brasil i arreu de la península Ibèrica i Canàries, i també en programes de televisió com "Adivina qué hago esta noche" de Canal Cuatro, i recentment a "Got Talent" de Telecinco, on van arribar a les semifinals.




 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat