banner est whatsapp

L´Arboç commemorarà el Dia Internacional contra la LGTBI-fòbia amb diversos actes

L'Arboç, 14/05/2021 19:39:23

El pròxim dilluns 17 de maig a les 6 de la tarda, es farà una concentració a la rotonda de l´Avinguda Sant Jordi amb hissada de la bandera LGTBI


L'Arboç commemorarà un any més el Dia Internacional contra la LGTB-fòbia amb tot un seguit d'actes. Ja avui divendres 14 de maig, un grup d'alumnes de l'Institut de l'Arboç han repintat les llambordes de la rotonda de l'Avinguda Sant Jordi de la vila amb els colors del col·lectiu LGTBI, per a fer més visible aquesta lluita per la igualtat i contra qualsevol mena de discriminació per raó de sexe.

Aquestes llambordes ja van ser pintades amb els colors de la bandera LGBTI el passat mes de juny, i avui s'ha repintat perquè llueixi de nou.

El pròxim dilluns 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTB-fòbia, es farà una concentració a les 6 de la tarda en aquesta mateixa rotonda de l'Avinguda Sant Jordi, on s'hissarà una bandera LGTBI. A més, el mateix dilluns es tornarà a pintar el banc de la mateixa avinguda amb els colors del col·lectiu transgènere per tal de visibilitzar la diversitat, respectar i normalitzar la lliure identitat de gènere.

La resta d'actes per commemorar aquesta lluita es duran a terme el dia 26 de maig, i l'Ajuntament de l'Arboç informarà pròximament sobre aquests.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat