banner est whatsapp

Actuació de millora de la gespa artificial del Camp de Futbol Municipal de l´Arboç

L'Arboç, 13/05/2021 10:12:59

S´han afegit vuit tones de cautxú repartides per tot el terreny de joc i s´ha procedit a la descompactació de la gespa


⚽️🥅 L'Ajuntament de l'Arboç ha finalitzat les actuacions de millora i manteniment de les instal·lacions esportives del camp de futbol municipal. Concretament, s'ha realitzat una aportació de 8 tones de cautxú que s'ha repartit per tota la superfície del terreny de joc.
 
Aprofitant l'actuació també s'ha fet el manteniment anual, revisant especialment les zones més sensibles com les àrees, punts de penal i córners, ja que tenen una densitat de petjades molt superiors a la resta de la superfície de joc, amb la descompactació de la gespa perquè torni a la seva posició òptima.
 
Aquest manteniment es realitza anualment per tornar la superfície al seu estat òptim per a la pràctica del futbol, ja que pot quedar aixafada amb l'ús intens durant molt de temps. Aprofitant que s'hi estava treballant, també s'ha arranjat tota la zona perimetral amb la retirada de les herbes que hi havia als voltants, i també s'ha pintat una part del mur que quedava pendent.
 
Aquestes millores han tingut cost de 4761,20 € IVA inclòs i han anat a càrrec de l'Ajuntament de l'Arboç.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #futbol #soccer #manteniment #esport #futbolarbocenc #campdefutbolarboç #millores

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat