banner est whatsapp

Alumnes de l´Aula de Projectes de l´Institut de l´Arboç senyalitzen les rutes 1 i 4 de la Pedra Seca

L'Arboç, 03/05/2021 10:07:27

A més, alumnes de tercer d´ESO, dins el marc del projecte Servei Comunitari, han realitzat sortides per a recollir residus de l´entorn


Alumnes de l'Aula de Projectes de l'Institut de l'Arboç continuen amb la senyalització de la ruta 1 de la Pedra Seca en el marc d'un projecte de servei a la comunitat amb el nom "Compromesos amb la gent, compromesos amb el municipi". Aquest projecte es va endegar el passat mes de desembre i ara s'ha continuat amb la instal·lació i manteniment de la senyalització de la ruta 1 i la millora de la senyalització de la ruta 4 de la Pedra Seca de l'Arboç.

Un altre projecte que s'està duent a terme en el marc del projecte Servei Comunitari de l'Institut de l'Arboç és el plogging que han realitzat els alumnes de 3r d'ESO. Una activitat que uneix el coneixement del medi i la pràctica de l'esport amb la conscienciació i sensibilització de l'entorn duent a terme una neteja mentre es camina. S'ha dut a terme una recollida de brossa a la zona boscosa més propera al Pont de Ferro, tocant a l'autopista AP7, un punt negre ple de deixalles que els alumnes van netejar per tal de sensibilitzar-los de la importància de la neteja i el civisme.

Els residus recollits es van dur a la Deixalleria comarcal per reciclar-los excepte els pneumàtics, que es reutilitzaran per a fer el treball de síntesi de 3r d'ESO relacionat amb el reciclatge i el plogging.

L'Ajuntament de l'Arboç ha agraït aquesta interessant iniciativa als alumnes i a la direcció de l'Institut. Les diferents rutes de la Pedra Seca de l'Arboç es poden conèixer i seguir a https://larbocturistic.cat/rutes

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat