banner est whatsapp

L´Arboç completa l´ampliació de l´Espai Workout del Parc de Santa Llúcia

L'Arboç, 30/04/2021 10:15:10

L´Ajuntament hi ha instal·lat 4 nous elements que s´han integrat amb els altres 6 existents


L'Ajuntament de l'Arboç ha completat aquesta setmana l'ampliació de l'Espai Workout del Parc de Santa Llúcia amb 4 nous elements per a fer exercicis i que se sumen als 6 existents. L'èxit d'aquest espai des de la seva creació farà ara uns dos anys, va fer decidir a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament a realitzar aquesta ampliació que ja s'ha completat.

L'entrenament de carrer, en anglès Street Workout, és un moviment socioesportiu que es basa a entrenar al carrer, usualment en parcs i espais públics, usant exercicis de pes corporal. Els seus seguidors el descriuen com a molt més que una modalitat d'entrenament, ja que es considera un estil de vida, caracteritzat per valors com el respecte, la força i l'educació.

El Workout és una recent modalitat esportiva, que es basa en l'entrenament en parcs amb instal·lacions de barres, i que promou la llibertat esportiva, ja que compta amb variades subcategories on cada atleta se centra en el que més li interessi.

L'ampliació de l'Espai Workout arbocenc amb aquests 4 nous elements, les estructures, la instal·lació i remodelació, ha tingut un cost total d'uns 12.000€ + IVA.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat