banner est whatsapp

Alumnes del Sant Julià de l´Arboç creen un joc de geolocalització basat en els grups folklòrics de la Festa Major

L'Arboç, 26/04/2021 10:25:44

Tot l´alumnat del centre escolar ha adaptat dites, poemes i caramelles sobre les diferents entitats i les han ubicat, de manera virtual, en diferents espais del poble. El joc també posa a prova els coneixements sobre les entitats fent una pregunta sobre cada una d´elles


Alumnes i docents de l'Escola Sant Julià amb la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç, han creat un joc de geolocalització mitjançant una app basat en les entitats folklòriques de la cercavila de la Festa Major de l'Arboç.

Tot l'alumnat de l'escola, des de P3 fins a 6è, han adaptat dites, poemes i caramelles sobre les diferents entitats i les han situat virtualment en diferents espais de la Vila. El joc posa a prova els coneixements sobre les entitats fent una pregunta sobre cada una d'elles.

Participar-hi és molt senzill, només cal descarregar-se l'aplicació MHM (Mobile History Maps), registrar-se i posar al buscador la paraula "l'Arboç". S'accedirà a un mapa de la vila amb els diferents punts que us permetran veure els vídeos que han realitzat l'alumnat. Cada punt només s'activarà quan us trobeu en un radi proper.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat