banner est whatsapp

Els Pressupostos Participatius de l´Arboç 2021 reben més de 120 propostes de la ciutadania

L'Arboç, 21/04/2021 11:08:06

El procés encara ara la seva fase decisiva amb la convocatòria del Fòrum Ciutadà de Priorització i la votació final de les propostes


El passat 12 d'abril finalitzava la fase de recollida de propostes ciutadanes del Pressupost Participatiu de l'Arboç 2021, i ara s'inicia la fase d'anàlisi i validació de les propostes presentades. Durant el període de presentació, els veïns i veïnes han fet arribar a l'Ajuntament un total de 126 propostes.

Un cop tancat el termini de presentació de propostes, el procés participatiu entra ara en la segona fase, que consistirà en l'anàlisi i validació dels projectes rebuts. Totes les propostes recollides seran estudiades i analitzades pels serveis tècnics municipals amb l'objectiu de verificar que compleixen tots els requisits: han de ser inversions de competència municipal, no poden superar els 20.000 € i 30.000 € respectivament, no poden referir-se a actuacions que ja s'estiguin portant a terme, han de ser viables tècnicament i no poden contradir el marc jurídic i legal existent.

La darrera fase consistirà en la votació de les propostes finalistes. Totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi hi podran participar, tant de forma telemàtica com presencial. Es pot trobar la informació completa del procés al web www.arbocencopina.cat. Pròximament l'Ajuntament de l'Arboç anunciarà les propostes finalistes i les dates de votació.

Des del consistori han agraït la implicació i l'interès demostrats amb la bona participació dels arbocencs i arbocenques en decidir directament en què cal invertir 50.000 € per millorar la Vila.



 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat