banner est whatsapp

Mor als 92 any l´arbocenc Josep Roquer i Hugué

L'Arboç, 19/04/2021 12:47:07

Durant gairebé una dècada va col·laborar amb Ràdio l´Arboç a l´espai de l´agenda, on explicava i narrava curiositats històriques de la Vila, costums i tradicions catalanes, rondalles, contes i acudits


El passat divendres 17 d'abril moria a l'edat de 92 anys l'arbocenc Josep Roquer i Hugué, un vilatà molt conegut i estimat tant per la seva faceta professional com a fuster i mestre artesà ebenista, expert en marqueteria figurativa, com per la seva intensa i activa vida associativa i social, on va destacar molt especialment pels seus dots d'actor, amb més de 80 anys d'experiència damunt de l'escenari amb l'Elenc Artístic Arbocenc, entitat de la qual en va ser president, i que li va retre un emotiu l'homenatge l'any 2006. Tot i que ja s'havia retirat per motius d'edat, va poder col·laborar en algun dels actes del centenari d'Elenc durant el 2016.

També cal destacar la seva faceta esportiva, ja que va formar part del primer equip del Bàsquet l'Arboç, on també va ser homenatjat durant els actes del 75è aniversari del club l'any 2018. Era el darrer jugador viu d'aquell equip primigeni. També era molt aficionat a les excursions, i en va poder fer moltes arreu de Catalunya amb el Grup de Caminants de l'Arboç.

Durant una dècada va col·laborar amb Ràdio l'Arboç a l'espai de l'agenda, quan cada tarda de divendres explicava curiositats històriques de la Vila, costums i tradicions catalanes, rondalles, contes i acudits. Era un gran col·leccionista de publicacions i articles referits a l'Arboç, com també de llibres sobre costums i tradicions catalanes, de les quals era un gran coneixedor.

L'enterrament de Josep Roquer va tenir lloc l'església de Sant Julià el passat dissabte 17 d'abril a les 4 de la tarda.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat