banner est whatsapp

1621 famílies de l´Arboç es beneficien de les compres amb les Arbocetes

L'Arboç, 07/04/2021 10:23:15

La campanya comercial "Comprar a l´Arboç, el millor regal!" ha injectat prop de 90.000€ entre 50 comerços locals


Un cop finalitzada la Campanya de dinamització del comerç local: Comprar a l'Arboç, el millor regal!, l'Ajuntament ha fet una valoració molt positiva dels resultats que han beneficiat per una banda a 1621 famílies que han comprat amb arbocetes, i per l'altre els 50 comerços de la vila que hi han participat i s'han beneficiat, sense cap cost.

En total, l'Ajuntament ha injectat 86.730€ en arbocetes per tal d'ajudar al comerç local davant de la crisi sanitària, econòmica i social que està causant la Covid-19. Aquesta campanya, dividida en dues fases, va durar 93 dies, des del 18 de desembre de 2020 fins el 21 de març de 2021. Es van repartir un total de 19.295€ arbocetes entre 1621 famílies arbocenques que van poder gastar en 50 comerços locals de diferents tipologies, sumant un total de gairebé 90.000€.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament expliquen que l'experiència ha estat molt positiva. "Volíem ajudar al màxim nombre d'arbocencs i arbocenques que estan patint els efectes de la crisi i, a la vegada, també volíem que el comerç local se'n pogués aprofitar directament". El resultat va ser la campanya que portava per nom: Comprar a l'Arboç, el millor regal!, que es va iniciar en una primera fase durant la campanya de Nadal i es va allargar posteriorment fins el passat mes de març. Es van crear les arbocetes, una moneda exclusivament d'ús local, que cada família rebria i podria utilitzar als comerços de l'arboç, classificats en 3 tipologies.

Paral.lelament, els comerços que hi volguéssin participar, només s'havien de descarregar una aplicació creada per a l'ocasió, i donar-se d'alta. L'Ajuntament, cada 15 dies feia els pagaments als comerços de les arbocetes que tinguessin.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat