banner est whatsapp

L´Arboç convoca una segona formació en certificat digital a causa de l´interès de la població

L'Arboç, 18/03/2021 10:18:10

Tindrà lloc els dilluns 19 i 26 d´abril de 5 a 7 de la tarda, a l´Auditori Municipal de la Casa de Cultura


L'Ajuntament de l'Arboç ha decidit organitzat un segon curs de Formació en Certificat Digital per a les entitats de la vila, preferiblement, després del gran interès i demanda que hi ha hagut per accedir a la primera convocatòria del curs.

Aquest segon curs es realitzarà en dues jornades, concretament els dilluns 19 i 26 d'abril de 5 a 7 de la tarda a l'Auditori Municipal, amb places limitades. Tothom que s'hi vulgui inscriure ha d'enviar un correu a: pij@arbocenc.cat. Les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d'inscripció.

Disposar d'un certificat digital s'ha convertit en una eina gairebé imprescindible per a tothom a l'hora de realitzar qualsevol tràmit amb l'administració de manera telemàtica, més encara per a entitats, empreses i comerços que han de tramitar ajudes i subvencions a causa de la crisi econòmica derivada de la pandèmia de coronavirus.

Per participar al curs és preferible tenir coneixements bàsics d'informàtica i disposar de correu electrònic. Aquest curs està realitzat per "Aula F7", és gratuït pels participants i està subvencionat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat