banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç organitza un nou curs per a l´obtenció del carnet de manipulador d´aliments

L'Arboç, 15/03/2021 10:27:11

Està orientat a arbocencs i arbocenques majors de 18 anys i que estiguin en situació d´atur. Aquesta formació es durà a terme el proper divendres 19 de març de 16:00h a 20:00h a l´Auditori Municipal


L'Ajuntament de l'Arboç, a través del projecte integral de Pla de Barris, durà a terme una nova formació en Manipulació d'aliments, serveis de menjar preparat i venda de matèries primeres, adreçat a persones empadronades a l'Arboç, majors de 18 anys i en situació actual d'atur.

La documentació necessària per apuntar-se és: el DNI, el full assegurant que s'està a l'atur i un volant d'empadronament a la vila. Aquesta formació es durà a terme el proper divendres 19 de març de 16:00h a 20:00h a l'Auditori Municipal.

L'objectiu del curs és el de preparar els participants en la manipulació d'aliments, serveis de menjar preparat i la venda de matèries primeres en compliment de la legislació vigent respecte la manipulació higiènica dels aliments recollit en el Reglament 852/2004.

Aquest curs està limitat a un total de 16 participants. Tots els interessats en apuntar-se o sol·licitar informació, cal que truquin al 977 167 179, per a sol·licitar cita prèvia i aportar la documentació necessària al SOM (Servei d'Ocupació Municipal). És una actuació subvencionada per l'Ajuntament de l'Arboç a través del Projecte Integral de Pla de Barris.

El carnet de manipulador d'aliments és un document acreditatiu de formació especialitzada en Seguretat Alimentària. Aquest document serveix per demostrar davant les autoritats sanitàries que s'ha rebut formació en manipulació correcta d'aliments.

A més de ser necessari per demostrar documentalment aquesta formació davant de Sanitat, el curs de manipulador que es fa prèviament a rebre aquest carnet serveix per subministrar aliments segurs. Aquest és l'objectiu final, que tots puguem anar a la nostra botiga d'alimentació o menjar en bars, cafeteries, etc. de forma segura.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat