banner est whatsapp

L´Arboç activa una nova formació en certificat digital adreçat a les entitats locals

L'Arboç, 10/03/2021 10:09:14

És un curs gratuït i està subvencionat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de l´Arboç. Es realitzarà en dues jornades, els dilluns 15 i 22 de març a l´Auditori municipal


L'Ajuntament de l'Arboç realitzarà un nou curs de formació en certificat Digital per a les entitats de la vila. Disposar d'un certificat digital s'ha convertit en una eina gairebé imprescindible per a tothom a l'hora de realitzar qualsevol tràmit amb l'administració de manera telemàtica, més encara per a entitats, empreses i comerços que han de tramitar ajudes i subvencions a causa de la crisi econòmica derivada de la pandèmia.

El curs es realitzarà en dues jornades els dilluns 15 i 22 de març a l'Auditori municipal, amb les places limitades. Tothom que s'hi vulgui inscriure ha d'enviar un correu a pij@arbocenc.cat. Les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d'inscripció.

Per participar en el curs és preferible tenir coneixements bàsics d'informàtica i disposar de correu electrònic. Aquesta formació és gratuïta pels participants i està subvencionat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat