banner est whatsapp

Donació de sang a l´Arboç el pròxim dissabte 13 de març

L'Arboç, 09/03/2021 18:50:28

La donació tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de 10 a 14 h, i abans caldrà demanar hora al web donarsang.gencat.cat o per WhatsApp al 677 071 756


El Banc de Teixits, amb la col·laboració de l´Ajuntament de l'Arboç, organitza una nova recaptació de sang pel pròxim dissabte 13 de març. La donació tindrà lloc a la Sala Polivalent de la Biblioteca Municipal, a l'avinguda Sant Jordi núm. 12. L'horari de la donació serà de 10 del matí a 2 de la tarda, i abans d'anar a donar sang caldrà confirmar l'assistència al web: https://www.donarsang.gencat.cat o per WhatsApp al 677 071 756 per tal d'evitar cues o aglomeracions i per garantir la seguretat i mesures anti Covid.

Un cop confirmada l'assistència, quan el donant arribi, caldrà que segueixi un seguit de normes: Rentar-se les mans, omplir un formulari (els sanitaris entregaran a cadascú un bolígraf esterilitzat), i amb un termòmetre els hi prendran la temperatura. Els donants també s'hauran de posar guants i mascareta durant tot el procediment.

La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana. Per al donant només és un moment i per a molts malalts pot suposar la vida. Qualsevol persona sana, entre 18 i 70 anys i que pesi més de 50 quilos pot donar sang.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat