banner est whatsapp

Mor als 85 anys el veterà casteller arbocenc Joaquim Sans, el Quimet

L'Arboç, 09/03/2021 10:11:12

Els Minyons de l´Arboç comunicaven la pèrdua aquest passat dilluns 8 de març


No era el membre més veterà, però sí que el sentien com l'avi dels Minyons. Es feia estimar amb un caràcter peculiar, sorneguer i divertit alhora. Sempre fidel a la colla i entusiasta del món casteller, no li feia mai mandra anar a assajos i actuacions, se sentia peça fonamental encara que només fos pels seus crits d'ànim durant les actuacions i pels seus acudits en els moments més distesos.

Abans dels Minyons havia anat amb la Muixerra de Valls. Va ser als Minyons des de la seva fundació l'any 1958 i casteller "tot-terreny" (havia fet alguna vegada de baix i ocasionalment havia pujat al tronc) durant molts anys. Es va apuntar decidit a les dues represes de l'activitat castellera (1993 i 2002) fent sempre costat a la colla. Per a ell anar a les actuacions era tota una festa.

Nascut a l'Arboç el juny del 1935, la seva vida ha transcorregut sempre al voltant de la nostra vila, estant sempre vinculat al teixit associatiu i atent a les expressions culturals populars que sempre l'havien entusiasmat. Els darrers anys s'havia fet estimar molt pel seu caràcter amè i proper.

La cerimònia d'enterrament serà avui dimarts 9 de març a 2/4 de 5 de la tarda, a la Parròquia de Sant Julià.

Font: Minyons de l´Arboç - Redacció

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat