banner est whatsapp

L´Arboç commemorarà Dia Mundial de la Dona amb un homenatge a les voluntàries que van cosir mascaretes

L'Arboç, 04/03/2021 10:07:49

La Giralda de l´Arboç acollirà l´acte d´homenatge en una cerimònia a porta tancada per les mesures anti-Covid, i que se celebrarà aquest dissabte 6 de març


La Vila de l'Arboç commemorarà el Dia Mundial de la Dona del 8 de març amb un reconeixement a les dones voluntàries que van estar cosint mascaretes i bates pels sanitaris durant el confinament. Són un grup de 30 dones penedesenques que rebran el reconeixement de la vila de l'Arboç i una petita mostra d'artesania commemorativa feta per la prestigiosa mestra ceramista arbocenca Mercè López Coll.

La Giralda de l'Arboç acollirà l'acte d'homenatge a aquestes persones en una cerimònia a porta tancada per les mesures anti-Covid que se celebrarà el dissabte dia 6 de març.

Durant l'acte es farà lectura d'un text escrit per dues dones en el que expliquen el que van viure i quins eren els seus sentiments durant aquells dies tan difícils de confinament. A més, també es farà lectura del manifest del Dia de la Dona que enguany anirà a càrrec de la Sra. Sofia Calabozo Ballell, membre del cos de Protecció Civil de l'Arboç. Tot i que l'acte es farà a porta tancada s'enregistraran les lectures dels textos, que s'emetran per Ràdio l'Arboç 106.8 FM i per les xarxes socials municipals.

Aquest reconeixement està organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç amb la col·laboració de l'ADA, l'Associació de Dones Arbocenques.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat