banner est whatsapp

L´Arboç ampliarà l´skatepark local amb nous mòduls per augmentar la seva capacitat

L'Arboç, 25/02/2021 10:49:32

La bona acollida de les instal·lacions a la Rambla Ball de Bastons i la voluntat de l´Ajuntament de facilitar als joves de la vila un espai de lleure en condicions, avalen aquesta intervenció d´ampliació.


L'Ajuntament de l'Arboç ampliarà i millorarà pròximament les instal·lacions de skate park que hi ha a la Vila donada la bona acollida que ha tingut entre els joves. Aquesta instal·lació va ser renovada totalment ara fa un any. Actualment l'skatepark comptava amb 5 mòduls, 3 instal·lats ara fa un any i 2 que ja hi eren anteriorment i que van ser remodelats. Amb la nova actuació s'ampliarà amb 2 nous mòduls anomenats "miniramp", amb dues altures de 120 i 150 cm amb 2,44 metres d'amplada i 9,44 metres de llargada.

Des de l'Ajuntament es valora l'èxit d'aquestes instal·lacions per als joves, facilitant-los un espai de lleure on practicar esport en bones condicions. Es preveu que en un mes les obres de millora del nou skate park estiguin totalment finalitzades. Aquesta actuació està subvencionada per l'Ajuntament de l'Arboç a través del Projecte Pla de Barris.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat