banner est whatsapp

Emotiu homenatge de l´Arboç als membres de Protecció Civil en agraïment pels serveis durant la pandèmia

L'Arboç, 23/02/2021 10:11:25

L´acte va tenir lloc el passat dissabte 20 de febrer, a l´emblemàtic edifici de la Giralda, on van assistir regidors del govern i l´oposició municipal i els alcaldes de l´Arboç, Banyeres i Castellet i la Gornal.


La Vila de l'Arboç va homenatjar aquest passat dissabte als membres de Protecció Civil pel valuós servei que han realitzat durant els moments més durs de la pandèmia portant medicaments i menjar a les persones i famílies que ho necessitaven.

L'homenatge va tenir lloc a la sala d'actes de la Giralda de l'Arboç, i va comptar amb la presència de gairebé tots els membres del govern i l'oposició municipal a més de l'alcalde Joan sans i els batlles de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, i de Castellet i la Gornal, Miquel Delgado.

Durant l'acte es van llegir unes paraules d'agraïment per part de l'alcalde per la gran implicació i professionalitat del grup de Protecció Civil, tot i ser voluntaris, i la valuosa ajuda per lluitar contra la Covid-19 ajudant a les famílies de la Vila que ho necessitaven, i també dels municipis del voltant.

Tot seguit, es va fer entrega d'una medalla d'agraïment a cadascun dels membres, i també, a títol pòstum, a Borja Boga, que ens va deixar el passat mes de juny. Per finalitzar, es va projectar un emotiu audiovisual de record i en homenatge al qui va ser president de l'Associació de voluntaris de Protecció Civil de l'Arboç, a més d'un destacat membre d'aquest col·lectiu a la comarca del Baix Penedès.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat