banner est whatsapp

L´Arboç homenatjarà als membres de Protecció Civil pels seus serveis durant l´època més dura de la pandèmia

L'Arboç, 19/02/2021 20:51:15

Serà en un acte privat demà dissabte a la Giralda, on també es recordarà a Borja Boga, membre de l´Associació que ens va deixar l´any passat


L'Arboç homenatjarà aquest demà dissabte 20 de febrer al migdia als membres de Protecció Civil de l'Arboç pel servei que han realitzat durant els moments més durs de la pandèmia portant medicaments i menjar a les persones i famílies que ho requerien, i que continuen realitzant ajudant en tot el que se'ls hi demana.

L'Ajuntament de l'Arboç valora la implicació i predisposició dels membres de l'agrupació que sempre mostren a l'hora de realitzar qualsevol servei sense ànim de lucre. Recordem que tots els membres de Protecció Civil són voluntaris.

L'acte es realitzarà aquest dissabte a les 12 h a la Giralda i no estarà obert al públic a causa de la normativa vigent per la COVID-19. Es farà entrega d'unes medalles i diplomes als membres de Protecció de Civil actuals de l'Associació. Aquest acte també vol servir com un homenatge i record al membre que ens va deixar el passat mes de juny de 2020 Borja Boga, president de l'Associació voluntaris de Protecció Civil de l'Arboç i un membre destacat i molt conegut d'aquest col·lectiu a tota la comarca.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat