banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç emetrà 50.000 euros més en Arbocetes

L'Arboç, 19/02/2021 10:22:20

La campanya comercial "El nostre comerç, el millor regal!" s´allargarà del 27 de febrer fins al 21 de març. Com a novetat, en aquesta ampliació també hi podran participar els bars i restaurants de la Vila.


Després del gran èxit assolit en la campanya comercial "El nostre comerç, el millor regal!", per incentivar el consum de la població al comerç local i reactivar-lo davant de la crisi sanitària i econòmica causada per la pandèmia de Covid-19, l'Ajuntament de l'Arboç ha decidit ampliar-la del 27 de febrer fins al 21 de març, amb l'emissió de 50.000 € en arbocetes per a repartir entre tota la població . D'aquesta manera s'amplia el període de validesa de totes les arbocetes fins al 21 de març de 2021 que es podran gastar en els comerços de la vila que hi participen.

Com a novetat, en aquesta ampliació també hi podran participar bars i restaurants de la vila tot i que les arbocetes, i que no seran vàlides per a la compra d'alcohol, tabac o per les màquines recreatives o escurabutxaques.

L'Ajuntament, amb la voluntat d'ajudar també a totes les famílies de la vila en aquests moments complicats, entregarà novament vals en arbocetes per valor de 15 € a 35 € per unitat familiar, depenent del nombre de membres. Seguirà havent-hi 3 tipus d'arbocetes totes amb un valor de 5 € per unitat i segons la tipologia de servei: alimentació, salut i estètica i comerç al detall.

El procediment per aconseguir les arbocetes serà el mateix, un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals amb el DNI, NIE o Passaport. Pròximament informarem dels llocs i horaris de recollida. Recordem que també es poden sol·licitar fent una instància a través de la Seu Electrònica i es rebran per correu electrònic.

Poden trobar la llista actualitzada amb tots els comerços participants en el web www.arbocenc.cat.

Els comerços que s'hi vulguin afegir als que ja participen només cal que es descarreguin l'aplicació App mòbil "l'Arboç de Butxaca", i es donin d'alta fins com a màxim el dia 8 de març de 2021. En aquesta campanya no hi podran participar grans cadenes de supermercat amb superfícies majors de 300 m², ja que aquesta està enfocada al petit comerç al detall. La participació en aquesta campanya no suposarà cap cost econòmic pel comerç, ja que l'ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat