banner est whatsapp

14 persones finalitzen l´Arboç el darrer curs de carretoner elevador i retràctil

L'Arboç, 16/02/2021 10:35:44

Pel pròxim mes de març està previst l´inici d´un nou curs de carretoner per a arbocencs majors de 30 anys que estiguin a l´atur


El pròxim mes de maç l'Arboç acollirà un nou curs de carretoner/a, dirigit a a persones empadronades a la Vila, majors de 30 anys i en situació d'atur.  El curs inclou: Carretó Frontal, elevadors, retràctils transpalet elèctric, radiofreqüència i picking i té 28 hores de duració amb 20 hores lectives i 8 hores de pràctiques a la Brigada Municipal. Serà per a un màxim de 15 alumnes.

La gran demanda de sol·licituds per a la realització d'aquest curs, ha fet que des del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de l'Arboç es repeteixi durant el mes de març. El curs de carretoner, realitzat aquest mes de febrer, i en el qual 14 persones han pogut rebre les classes teòriques i pràctiques amb èxit, s'ha realitzat a l'Arboç i ha estat organitzat i subvencionat pel Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de l'Arboç a través del Pla de Barris.

Totes les persones que estiguin interessades ha d'inscriure's presencialment a l'Oficina d'Ocupació de l'Arboç situada al carrer Major número 37, 1a Planta, on caldrà presentar el DNI, el full d'inscripció a l'atur i el volant d'empadronament. Per a més informació poden trucar al 977 167 179 o bé enviar un correu electrònic a: serveiocupacio@arbocenc.cat.

L'Ajuntament de l'Arboç i el SOM informaran pròximament de les dates d'obertura de les inscripcions. Aquest curs és gratuït i està subvencionat pel Servei d'Ocupació Municipal de l'Ajuntament de l'Arboç a través del Pla de Barris.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
https://larbocturistic.cat/es/inici-espanol
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat